Kerry Porritt, bedrijfssecretaris en juridisch adviseur van de groep bij Keller, werd aangekondigd als een van de 100 meest invloedrijke vrouwen in de technische sector.

De lijst, opgesteld door het bestuursbenoemingsbedrijf Inclusive Boards in samenwerking met de Financial Times, werd op 22 oktober 2019 gepubliceerd op de Inclusive Boards: Women in Engineering Leadership Conference.

Kerry zegt: "Ik ben verheugd dat ik samen met een groep van zulke inspirerende vrouwen op deze lijst sta en ik ben er trots op deze erkenning te hebben gekregen. Bij Keller zetten we ons in om een omgeving te creëren waarin iedereen gelijke kansen heeft om zijn volledige potentieel te bereiken en diversiteit kan floreren. "

Development Director Elizabeth Oni-Iyiola, Inclusive Boards, zegt: “Ingenieurs hebben invloed op bijna elk gebied van ons dagelijks leven. Kerry en degenen die vandaag worden genoemd, zijn rolmodellen die de mensen om hen heen inspireren en leiderschap en invloed tonen in het werk dat ze doen. "

Daartoe behoren onder meer senior leiders van vooraanstaande ingenieursbureaus zoals Amey, Arup, BAE Systems en Laing O'Rourke.